1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Tuina masszázsterápia

Tuina masszázsterápia

A Tuina masszázs több mint 2000 éves múltra visszatekintő, ősi kínai gyógymasszázs, melynek elsődleges célja a test energia áramlásának a helyreállítása.

A z emberi testben az energia (Qi) meghatározott pályarendszeren, a meridiánokban kering. Ezeken keresztül a test minden sejtjéhez eljut az energia, és az információ. Ha a test harmóniája külső, belső, vagy érzelmi hatásra megbomlik, az energia áramlása nem lesz egyenletes. Blokkok, pangás, energia többlet, vagy hiány alakulhat ki, mely hatással van a szervezet meghatározott testrészeinek, szerveinek működésére.

A Tuina masszázs hatására a meridiánok energiaáramlása harmonizálódik, a blokkok megszűnnek, javul a vérkeringés és enyhül a fájdalom. A Tuina masszázs megelőzésre és a már kialakult probléma, betegség kezelésére is eredményesen alkalmazható.

A Tuina masszázs nagyon sok különleges masszázs technikát használ: az izmok, inak eltolása, gyúrása, ütögetése, kiemelése; a bőr csípése, görgetése, csapkodása, dörzsölése, simítása; az ízületek kimozgatása, kiemelése, az akupunktúrás pontok nyomással való kezelése (akupresszúra) mind a Tuina repertoárjába tartozik.

A Tuina masszázst leggyakrabban mozgásszervi problémák gyógyítására használják, pl. nyak-, hát-, derékfájás, lumbágó, isiász, gerincsérv, teniszkönyök, váll problémák. A terápia a problémák gyökerét igyekszik feltárni és kezelni. Emellett alkalmazható gerincproblémák megelőzésére, egészségmegőrzésre és belgyógyászati panaszok enyhítésére is.

A kezelés menete:

A kezelés a test egészét érinti, a talp reflexzónáinak átmasszírozásával indul, majd problémától függően az ízületek kimozgatása, Tui-na masszázs technikák és akupresszúrás pontok stimulálása, ín-izompálya kezelés kombinációjaként áll össze komplex terápiává.

A test feltöltődik, és harmonizálódik.

A tradícionális kínai tuina masszázs ruhában történik, én azonban olajjal végzem, mert egyes fogások kellemesebbek, más, általam beépített mozdulatok pedig csak így kivitelezhetők.

Az árakról szíveskedjen telefonon érdeklődni!
Bankkártyás fizetésre van lehetőség!

Bejelentkezés

Vass Adrien

Masszázs terapeuta

Vass Adrien

+36-20-282-3100

Copyright 2023. Gabriel Medical Studio

1039 Budapest, Pozsonyi utca 32