1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Tuina masszázsterápia

Tuina masszázsterápia

A Tuina masszázs több mint 2000 éves múltra visszatekintő, ősi kínai gyógymasszázs, melynek elsődleges célja a test energia áramlásának a helyreállítása.

A z emberi testben az energia (Qi) meghatározott pályarendszeren, a meridiánokban kering. Ezeken keresztül a test minden sejtjéhez eljut az energia, és az információ. Ha a test harmóniája külső, belső, vagy érzelmi hatásra megbomlik, az energia áramlása nem lesz egyenletes. Blokkok, pangás, energia többlet, vagy hiány alakulhat ki, mely hatással van a szervezet meghatározott testrészeinek, szerveinek működésére.

A Tuina masszázs hatására a meridiánok energiaáramlása harmonizálódik, a blokkok megszűnnek, javul a vérkeringés és enyhül a fájdalom. A Tuina masszázs megelőzésre és a már kialakult probléma, betegség kezelésére is eredményesen alkalmazható.

A Tuina masszázs nagyon sok különleges masszázs technikát használ: az izmok, inak eltolása, gyúrása, ütögetése, kiemelése; a bőr csípése, görgetése, csapkodása, dörzsölése, simítása; az ízületek kimozgatása, kiemelése, az akupunktúrás pontok nyomással való kezelése (akupresszúra) mind a Tuina repertoárjába tartozik.

A Tuina masszázst leggyakrabban mozgásszervi problémák gyógyítására használják, pl. nyak-, hát-, derékfájás, lumbágó, isiász, gerincsérv, teniszkönyök, váll problémák. A terápia a problémák gyökerét igyekszik feltárni és kezelni. Emellett alkalmazható gerincproblémák megelőzésére, egészségmegőrzésre és belgyógyászati panaszok enyhítésére is.

A kezelés menete:

A kezelés a test egészét érinti, a talp reflexzónáinak átmasszírozásával indul, majd problémától függően az ízületek kimozgatása, Tui-na masszázs technikák és akupresszúrás pontok stimulálása, ín-izompálya kezelés kombinációjaként áll össze komplex terápiává.

A test feltöltődik, és harmonizálódik.

A tradícionális kínai tuina masszázs ruhában történik, én azonban olajjal végzem, mert egyes fogások kellemesebbek, más, általam beépített mozdulatok pedig csak így kivitelezhetők.

Árlista

Tuina masszázsterápia 1 óra
6000,- HUF
Tuina masszázsterápia 1,5 óra
9000,- HUF

Bankártyás fizetésre nincs lehetőség!

Bejelentkezés

Vass Adrien

Masszázs terapeuta

Vass Adrien

+36-20-282-3100