1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Miaomei masszázs

Miaomei masszázs

A Miaomei masszázs egy több ezer éves tapasztalatot magában foglaló kínai tradicionális egészségmegőrző masszázstechnika, mely akupresszúrára épül. A nyugati stílusú masszázsfogások helyett nyomást alkalmaz, s mivel olajra vagy más "vivőanyagra" eközben nincs szükség, nem kell hozzá levetkőzni. (Ruhában végezzük a kezelést, vékony, hosszúujjú pólóban, pamut, laza hosszúnadrágban). Holisztikus terápia, mint maga az akupresszúra is, - egyes tünetek helyett az egész szervezetre koncentrál - és célja az életenergia természetes egyensúlyának helyreállítása azáltal, hogy nyomást gyakorol az energiacsatornák, más néven meridiánok bizonyos pontjaira. Az életenergiát (chi, ejtsd:csí) táplálkozás és légzés segítségével a csakráinkon és az auránkon keresztül juttatjuk szervezetünkbe, és a testünket behálózó energiavezetékeken (ún.meridiánokon) át szállítódik sejtjeinkhez., befolyást gyakorol testi, lelki és szellemi állapotunkra. Egészséges testben egyenletesen áramlik az életenergia.

Egyensúlyba hozza az egész szervezetet s ezzel oldja a feszültséget, a stresszt, közben nem kevés súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg (10 egymást követő masszázs esetén 4-10 kg-tól). Ha nagyobb súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, szükséges a masszázs előtti méregtelenítés, majd napi rendszerességgel 10 egymást követő masszázs illetve egyénre szabottan táplálék-kiegészítők alkalmazása is. A centiméterekben is mérhető fogyás növelhető tekercseléssel, melynek során egy speciális feszesítő, zsírbontó krémet alkalmazunk.

Hatásos fejfájás, hátfájás, migrén, álmatlanság, menstruációs problémák, depresszió és még sok krónikus betegség esetén. A masszázs végezhető kúraszerűen, lehet naponta, hetente, igény szerint személyre szabottan.

Természetesen a MIAOMEI kezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást, de azt hatékonyan kiegészítheti.

Gyógymasszázsok

Árlista

miaomei masszázs 1 alkalom (60 perc) 8000,-HUF

Bankártyás fizetésre nincs lehetőség!

Mi az akupresszúra?

A pontok nyomása, ha az akupresszúra fogalmát szó szerint fordítjuk (acus=csúcs, tű, pont és premere=nyomni), ujjbegy segítségével végezhető.

Célja, hogy az energiaáramlás zavarait megszüntesse.

Mivel az akupunktúra pontok a meridiánokon helyezkednek el, akupresszúrával a meridiánokba is energiát juttathatunk vagy ha energiatúltengés van egy meridiánban, akkor egy másikba vezetjük át az energiát az életerő akadálytalan áramlása érdekében. Energiaáramlási zavarra utalnak, ha az akupunktúrás pontok érzékenyek

Ha ezeken a pontokon akupresszúrát alkalmazunk, energiablokkokat oldunk fel.

Gyakran az energiablokkok elsősorban lelki-szellemi szinten alakulnak ki, ami bizonyítja, hogy a meridiánok a testi és szellemi szint között összeköttetést képeznek.

Ha kiegyensúlyozatlan az érzelmi élete, vagy negatív életfelfogással rendelkezik, ez blokkokat képezhet az energia áramlásában.

Az energetikai egyensúlyzavar betegség formájában jelenhet meg a fizikai testben.

Emésztési problémái vannak?
Sokat fáj a gyomra, vagy a feje a stressztől?
Ingadozik a vérnyomása?
Visszatérő ízületi gyulladásokkal küzd?
Érdekelné egy olyan kezelés, amely gyógyszer nélkül is képes úgy hatni a szervezetére, hogy újra harmonikusan működjön?
A VÁLASZ egy különleges masszázstechnikában rejlik, ami képes beindítani a testünk öngyógyító mechanizmusát. Visszaállítja a szervezet egyensúlyát, felszabadítja azokat az energiablokádokat, amelyek gátolják testünk helyes működését.

Ne csak akkor foglalkozzon az egészségével, amikor az már veszélyben van!

Előzze meg a bajt és a fájdalmakat!

A megelőzés, kényeztetés meghozza gyümölcsét.

Bejelentkezés

Csonka Gabriella

Természetgyógyász

Csonka Gabriella

+36-30-560-4507