1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Csonka Gabriella

Csonka Gabriella

Természetgyógyász

Bemutatkozás:

Az Orvos Továbbképző Intézet főiskolai karán diplomáztam 1984-ben közegészségügyi járványügyi szakon. Budapest 10. kerületi ÁNTSZ-ben dolgoztam 5 évet.

Mivel a gyógyítás mindig fontos volt számomra, kerestem önmagam és azt a terültet, ahol közvetlenül kapcsolatba kerülhetek gyógyulni vágyókkal illetve azokkal az emberekkel, akiknek szintén fontos a megelőzés.

Természetgyógyászatból ETI vizsgával rendelkezem fülakupunktúrás addiktológusként. Megismerkedtem a kínai gyógyászattal, azon belül a MIAOMEI kezeléssel. Ez a masszázs típus akupresszúrával kombinált nyirokkeringetés, mely során a meridiánokban harmonizáljuk az energia áramlását.

A spirituális választerápiát azért sajátítottam el, mert hatékony módszernek tartom ahhoz, hogy az emberek lelkében lévő blokkokat oldja. Így ezzel a két kezelési technikával fizikai és lelki síkon oldhatjuk a stresszt a páciensekben.

Célom, hogy a megelőzésre egyre több figyelmet fordítsanak az emberek. Ebben hatékony segítség a biorezonanciás állapotfelmérés, mely során 4 perc alatt 12 ezer anyag rezgésével teszteli a szervezetet sejt szinten. Kiderülnek az akkut illetve a krónikus elváltozások, de ami még fontosabb előremutató tendenciákat is jelez a szervezetben. OKJ-s végzettséget is szereztem gyógypedikűrösként a több éves tapasztalatom során bebizonyosodott, mennyire fontos, hogy a lábak ne csak esztétikusak legyenek, hanem a már kialakult elváltozásokat szakszerűen orvosoljuk. A tanulmányaimba fektetett időért, energiáért a legnagyobb öröm számomra a sok elégedett vendég.

Bejelentkezés

Csonka Gabriella

Természetgyógyász

Csonka Gabriella

+36-30-560-4507