1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Venczel Éva

Venczel Éva

Természetgyógyász
Személyi és Életvezetési tanácsadó
a Magyar Elhízástudományi Társaság tagja
PlazmaGenerátor magyarországi szakértő kezelője
ThetaHealing® Tanár és Konzulens
ThétaDiéta® módszer megalkotója

Bemutatkozás:

A Magyar Elhízástudományi Társaság tagjaként küldetésemnek tekintem, hogy egyre többen éljenek tudatosan. Legyenek tisztába gondolataik teremtő erejével, mely egész életükre, egészségükre kihat. Alap végzettségemet tekintve tanár vagyok, és az elmúlt évtizedek folyamán a környezet védelmére, az egészséges életvitelre oktattam, hol gyerekeket, hol felnőtteket iskolai, vagy iskolán kívüli formában.

Azt tanítom, hogy hogyan figyeljenek az életükre, és azon belül is a gondolataikra. Thetában ez a feladat hatékonyabb és eredményesebb.

Mint Magyarországon elsők között lévő PlazmaGenerátor szakértő kezelő, és mint a megalakult Magyar Rife Technológia Egyesület elnöke és képviselője tapasztalataim alapján úgy vélem, hatalmas áttörés, segítség lehet ez a készülék az emberiség számára. Olyan kezekben, akik kellő tudással rendelkeznek a gépről, és az emberi test felépítéséről, rendszeréről, működéséről. Tudnunk kell mi a Jelenbeli Célunk ezzel a technológiával. Mi az, amit biztosítani tudunk általa az emberiségnek. Mert a tudomány rohamosan fejlődik, kérdés csak az, hogy mi emberek képesek vagyunk-e felvenni a ritmust, ami Egységesebbé, Harmonikusabbá alakíthatja saját magunkat, illetve a Társadalmunkat egy Szebb, Boldogabb, Egészségesebb Civilizációvá!

Bejelentkezés

Venczel Éva

Természetgyógyász

Venczel Éva

+36-70-377-4119