1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

ThétaDiéta® módszer

ThétaDiéta® módszer megalkotójaként-, avagy hogyan legyek önmagam

8 hetes Intelligens táplálkozási program 

Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy!

Azonban ha szeretnél megszabadulni néhány felesleges kilótól,  vagy hízni egy kicsit, vagy „egyszerűen” CSAK egészségesebben táplálkozni és ez által  élni is – akkor közöttünk a helyed. 

Az előadás olyan alapvető, az egészséges táplálkozással összefüggő témákat jár körbe, mint például a zsírok, szénhidrátok, fehérjék, víz- fogyasztás fontossága és szerepe, mozgás és stressz - speciális theta betöltésekkel!

A 8 hét alatt étkezési és mozgási szokásainkat  meg tudjuk változtatni, el tudjuk hagyni  a régieket és akár újakat tudunk kialakítani.
ELSŐ  ALKALOMMAL  INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS!
Előképzettség nem szükséges!

ThétaDiéta® – Inteligens táplálkozási workshop I-II.

Változtasd meg a meggyőződéseidet, miközben egy új izgalmas módját ismered meg a súlyod elengedésének és a belső békédbe való bekapcsolódásnak. Ez nem egy fogyást elősegítő tanfolyam! Egy igazi ritmust találhatsz az elméd, a tested és a lelked számára miközben ráhalangolódsz álmaidon és vágyaidon keresztül a belső szépségedbe és önmagad szeretetébe.

A tanfolyam olyan alapvető, az egészséges táplálkozással összefüggő fogalmakat jár körbe, mint például a zsírok, szénhidrátok, fehérjék szerepe, a víz fontossága és szerepe, mozgás, stressz, stb. , speciális theta betöltésekkel!

Az egészséges táplálkozásra való áttérést megsegíti a theta állapotú, vezetett éber meditáció.
Itt először azokat a hitrendszeri elakadásokat tárjuk fel együtt, melyek a kialakult helyzethez vezettek.Ezután ezeket a negatív hitrendszereket cseréljük pozitív megerősítésekkel, majd az egészséges táplálkozás alapvető elemeit ismerjük meg. 
Mindenki képes lesz saját magának - személyre szabottan – beállítani egy étkezési és életmód programot. Természetesen állandó segítséget kapva – ha igényli!

A tanfolyamot állapotfelméréssel kezdjük, mely többek között tartalmaz zsír, izomtömeg, hidratáltság, és biológiai életkor mutatót is.

Előképzettség nem szükséges!

Bejelentkezés

Venczel Éva

Természetgyógyász

Venczel Éva

+36-70-377-4119