1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

PlazmaGenerátor

PlazmaGenerátor, avagy Frekvenciakezelés

Kioltja az élősködőket és a kórokozókat, harmonizálja és támogatja a szervezetet

Ha minden rezgés és mindennek van információ tartalma, akkor egyetlen sejtnek, még egy baktériumnak is van sajátos frekvenciája. Aminek van mérete, annak az állóhullámából már ki is lehet számolni ezt a bizonyos frekvenciát. Így meg lehet állapítani a testünkben előforduló kórokozókat, és a rá jellemző, saját frekvenciája visszaadásával hatást gyakorolhatunk rájuk.

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy a betegségek több mint 90%-át: baktériumok, vírusok, paraziták okozzák. Ez a technológia az 1900-as évek elejétől vált  ismertté a makacs, hosszú távú problémákat okozó betegségek és állapotok javításában. A felfedezés Ifj. Royal Raymond Rife tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató nevéhez fűződik, aki munkája során felismerte, hogy minden betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Így ezeket a frekvenciakat visszadva a szervezetnek, a célzott kórokozók megsemmisíthetőek.

A kezelés során az FSCANT 3 diagnosztikai készülékkel először feltérképezzük a problémát okozó kórokozók fajtáját és mennyiségét. Ezt követően a konkrét adatok és mérési eredmények alapján speciális, egyénre szabott, illetve a talált kórokozókra jellemző frekvencia tartományú programot készítünk..

A kezelést az RPZ 14 PlasmaGenerátorral végezzük. A gép alkalmas az egyénre szabott programok alapján, illetve az előre elkészített, főbb betegségeket tartalmazó fix programok alapján a célzott kórokozókat rövid időn belül megsemmisíteni, elpusztítani, anélkül, hogy a szervezetben bármilyen egyéb mellékhatást okozna. A diagnosztizálást a meridiánok segítségével végezzük.

Venczel Éva

A PlazmaGenerátor kezelés azon az elven alapszik, hogy minden élőlény „kisugároz“ egy bizonyos, csak rá jellemző, tipikus hullámzást (frekvenciát). Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Amennyiben ezt a frekvenciát ráirányítjuk erre a mikroorganizmusra (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák), az idővel elpusztulhat.

Árlista

Plazmakezelés (kb. 60-80 perc)
15 000,- HUF

A kezelésekre bejelentkezés szükséges: +36703774119
Időpont: Hétfőnként 14.00-20.00 óráig

Bankártyás fizetésre nincs lehetőség!

Bejelentkezés

Venczel Éva

Természetgyógyász
Személyi és Életvezetési tanácsadó
a Magyar Elhízástudományi Társaság tagja 
PlazmaGenerátor magyarországi szakértő kezelője
ThetaHealing® Tanár és Konzulens
ThétaDiéta® módszer megalkotója

Venczel Éva

+36-70-377-4119