1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

SzuperTudatos Önfejlesztés

SzuperTudatos Önfejlesztés

A módszer az energiákra, érzésekre, a benned lévő sejtszinten futó programokra és azok megváltoztatására fókuszál. Közvetett hatásként az egész-ségedre, azaz a teljes tested állapotára, így a jóllétedre is hatással van, hiszen, ha az energiablokk megszűnik, akkor az általa kiváltott tünet is eltűnik.

Rendkívül átfogó rendszer, a nyugati coaching, pszichológia, a keleti filozófia és gyógyító hagyományok mind megtalálhatóak benne.

A módszer segít abban, hogy a Belső Bölcsességedet használva kapcsolódj a Szuper Tudatodhoz, avagy ismerősebb nevén az Intuíciódhoz.

Tudatosan éled majd a mindennapjaidat az
emberi kapcsolatok;
lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok;
pénzügyek;
korlátozó hiedelmek;
munka, karrier; 
környezeti hatások;
változások;
igények, életminőség területein.

A módszer egyik alapelve, hogy minden energia és az energia átalakítható. A munka során a félelem alapú, blokkoló energiákat alakítjuk át szeretet alapúvá, így segít a SzuperTudatos Önfejlesztés kikerülni a félelmek ördögi köréből. Ezután már a szeretet energiáira tudsz építeni, gyorsabban, könnyebben megtalálod az erőforrásaidat, egyre erősebbé válik személyiséged, így emelve magasabb szintre az életedet, boldogsággal töltve. Ebben segít a SzuperTudatos Önfejlesztés™.

Bejelentkezés

Németh Edit

Természetgyógyász, Kineziológus,
spirituális tanácsadó, oktató

Csonka Gabriella

+36-30-218-4353