1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Tanfolyamok

SzuperTudatos Önfejlesztés™ tanfolyam

A könnyen elsajátítható és hazavihető módszer segítségével bármilyen élethelyzetedben előnyös változásokat tudsz megvalósítani a saját jól-léted érdekében.

MI AZ A SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS?

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ az első olyan egyedi és könnyen érthető rendszer, amivel bármilyen élethelyzetedet meg tudod érteni, felismerni, tudatosítani és ezzel szinte azonnali változást tudsz létrehozni a jóllétedben. Ez egy magyar módszer, Magyarországról áramlik ki a nagyvilágba, mint önsegítő és oktatási rendszer. Tanácsadással és tanfolyamokkal nyújtunk segítséget, hogy átalakítsd az életedet és ezáltal egy nyugodtabb és boldogabb jövőt élj meg. Rendkívül átfogó rendszer, a nyugati coaching, pszichológia, a keleti filozófia és gyógyító hagyományok mind megtalálhatóak benne.

MIBEN SEGÍT NEKED A SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS?

A módszer segít abban, hogy a Belső Bölcsességedet használva kapcsolódj a Szuper Tudatodhoz, avagy ismerősebb nevén az Intuíciódhoz. Azonnal élvezni fogod a hatását, változást hoz mentálisan, érzelmileg és fizikálisan egyaránt. Ezáltal minden élethelyzetet könnyebben meg tudsz oldani, bármilyen életterületről is legyen szó.

Tudatosan éled majd a mindennapjaidat az
emberi kapcsolatok;
lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok;
pénzügyek;
korlátozó hiedelmek;
munka, karrier; 
környezeti hatások;
változások;
igények, életminőség területein.

A módszer az energiákra, érzésekre, a benned lévő sejtszinten futó programokra és azok megváltoztatására fókuszál. Közvetett hatásként az egész-ségedre, azaz a teljes tested állapotára, így a jóllétedre is hatással van, hiszen, ha az energiablokk megszűnik, akkor az általa kiváltott tünet is eltűnik.

A módszer egyik alapelve, hogy minden energia és az energia átalakítható. Az önmunka során a félelem alapú, blokkoló energiákat alakítjuk át szeretet alapúvá, így segít a SzuperTudatos Önfejlesztés kikerülni a félelmek ördögi köréből. Ezután már a szeretet energiáira tudsz építeni, gyorsabban, könnyebben megtalálod az erőforrásaidat, egyre erősebbé válik személyiséged, így emelve magasabb szintre az életedet, boldogsággal töltve. Ebben segít a SzuperTudatos Önfejlesztés™.

A 4 napos tanfolyam gyakorlatorientált, kiscsoportos, ahol biztonságos közegben sajátíthatod el ezt a különleges magyar módszert.

Arc- és személyiségelemzés tanfolyam

Ha szeretnél másokat jobban megismerni, vagy közelebb kerülni önmagadhoz, tanulj meg olvasni az arc jeleiből! Az arc soha nem hazudik!

Miután megtanultad ezt a könnyen elsajátítható módszert, kapcsolataid harmonikusabbá válnak, magasabb önismereti szintre jutsz és lépéselőnybe kerülsz új kapcsolatok feltérképezése közben.

A fiziognómia tudománya több ezer évre tekint vissza, mégis, az arcolvasás képességével mindannyian rendelkezünk: alapvetően öntudatlanul állítunk fel diagnózisokat nap, mint nap. Az arcdiagnosztika az embert arcvonásai, testformája és általában véve külső jegyei alapján vizsgálja, ezáltal betekintést nyújt a személyiség rejtett igazságaiba, a múltba, a jelenbe és a jövőbe. Minden az arcunkra van írva, a bennünk zajló lelki folyamatok, mindaz, amit életünk során megtapasztaltunk, aktuális egészségi állapotunk. Az arcolvasás a lelki, a testi és a szellemi folyamatokat együttesen vizsgálja, így ad pontos képet az ember jelleméről, viselkedéséről és egészségéről. A módszert ismerők számára arcunk olyan, akár egy önéletrajz, ami nyitott és olvasható.

Mindezt a 6 alkalmas tanfolyamon elsajátíthatod!

Az arcolvasás tanfolyamon való részvétel élményekben gazdag tanulást jelent!SzuperTudatos Önfejlesztés™ bemutató előadás

Téged is érdekel, hogy mi lehet az a SzuperTudatos Önfejlesztés™? !

Gyere el interaktív bemutató alkalmunkra, ahol egy kis ízelítőt kaphatsz!

Olyan témákba fogunk belekóstolni, mint a
* csakrák egyensúlya
* belső motiváció erősítése
* meridiánok blokkjainak oldása
* meghatározó energiáink átalakítása

Mindezt a saját bőrödön, az aktív közreműködéseddel tapasztalod meg, a saját univerzumod középpontjában!

Hormonegyensúly előadás

Az előadáson Németh Edit hormon-tanácsadótól hallhatunk arról, hogy az életünkben jelen lévő hatások hogyan képesek befolyásolni, adott esetben felborítani a hormonháztartásunkat, kihatva így egészségi állapotunkra, mindennapi jól-létünkre is. Kiemelt figyelmet kap a táplálkozás területe és a hormonegyensúlyra gyakorolt hatása.

Ablakot nyitunk önismereti kérdésekre is, rátekintünk, hogy hogyan is éljük meg az életünket, milyen érzelmeket táplálunk magunkban. Természetes megoldásokkal ismerkedhetünk meg, amelyek segítenek az egyensúly megtartásában, beállításában, a tudatosság fokozásában.

Bejelentkezés

Németh Edit

Természetgyógyász, Kineziológus,
spirituális tanácsadó, oktató

Csonka Gabriella

+36-30-218-4353