1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Talpreflexológia, Természetgyógyászat

Balogh-Hernádi Lili

Talpreflexológia, Természetgyógyászat

1996-ban végeztem a Semmelweis Ignác egészségügyi szakközépiskolában, ott párhuzamosan akkor számomra nagyon érdekes kisebb kurzusokon vettem részt, mint pl.: gyógynövények hatásai mellékhatásai, ásványok hatása a szervezetre, különböző masszázs fajták. Ez nagyon érdekes volt, főleg úgy, hogy akkoriban nem lehetett olyan könnyen információt szerezni, és hogy mindezt a nyugati orvoslás mellé tanultam egészen fiatalon.
Miután befejeztem egészségügyi tanulmányaimat 1996-ban, az kezdett el foglalkoztatni, hogy hogyan lehet a szervezetet erősíteni, arra sarkallni, hogy önmagát minél hatékonyabban gyógyítsa. Megvettem életem első talpreflexológia könyvét, és a családomat, barátaimat kezdtem hobbiból masszírozni.2006 ban elvégeztem a természetgyógyászatot, majd a talpreflexológiát, mindkettőből sikeres vizsgát tettem az ETI ben.
Jelenleg a SOTE diplomás ápolói szakon vagyok hallgató. Végig dolgoztam az egészségügyben, és mellette alkalmazom a talpreflexológiát.
Több mint 12 éves gyakorlatom során megtapasztaltam, hogy a természetes gyógymódokkal eredményes lehet a megelőzés.
Ősidők óta ismert, hogy a talp bizonyos pontjainak ingerlésével gyógyíthatók a belső szervek, csillapítható a fájdalom. Bizonyos betegségek gyógyulását elő lehet vele segíteni, illetve gyorsítani. A kezelés idejére ki tudunk szakadni a mindennapokból, és közben az egészségünkért is teszünk.

Árlista

Kezelés (60 perc) 6 000,-HUF
Bérlet 10 alkalmas 55 000,-HUF

Bankártyás fizetésre nincs lehetőség!

Bejelentkezés

Balogh-Hernádi Lili

Talpreflexológus, Természetgyógyász

Balogh-Hernádi Lili

+36-70-408-8315

https://talpmasszazsbp.hu