1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Németh Edit

Németh Edit

Trans-Relax terapeuta, spirituális tanácsadó, tréner

Bemutatkozás:

1953-ban születtem Budapesten. Ma már nagymama vagyok, öt gézengúz fiú unokával, két gyönyörű lánygyermekkel és egy szerető férjjel az oldalamon. Hálás vagyok a sorsnak, hogy lehetőségem van megtapasztalni ennyi szeretetet és vidámságot az életemben.

Már gyerekkoromban is szerettem a körülöttem levő emberekkel foglalkozni, segíteni nekik. Érdekelt az életük, a sorsuk, szerettem, ha jól érzik magukat testileg és lelkileg is (bár akkor ezt még nem tudtam így megfogalmazni). Végül egészségügyi pályára kerültem, gyógyszerész lettem. Nem tudtam azonosulni azonban a gyógyszerek elkerülhetetlen mellékhatásaival és borzasztóan hiányzott a közvetlen kapcsolat az emberekkel, emiatt szakítottam ezzel a területtel.

Nyitottam egy gyógynövényboltot, ahol végre személyesen találkozhattam a hozzám betérőkkel. Beszélgethettünk (sokszor már ezekkel a beszélgetésekkel segítséget nyújtva számukra) és olyan hatékony termékeket nyújthattam nekik, amik a gyógyszerek mellékhatásaitól teljesen mentesek. Nagy öröm volt ez számomra.

Ekkorra már egyértelműen kiderült, hogy ami a szívemhez igazán közel áll, az az emberek lelke, spirituális lénye, így elkezdtem magamba gyűjteni az ezzel kapcsolatos tudást és kialakítani jelenlegi hivatásom részleteit.

Az évek alatt tanultam kineziológiát, reflexológiát, meridián masszázst, ericksoni hipnózist, spirituális választerápiát, elme-akupunktúrát, szupertudatos önfejlesztést és egyéb alternatív módszereket. Mai eszköztáram többféle kezelésből, terápiából áll, így mindig az adott kliens számára legelőnyösebb módszert tudom alkalmazni.

Az első találkozó során átbeszéljük a hozzám érkező aktuális élethelyzetét és azt a területet, amiben a segítségemet kéri/támogatást kér. Ezek után megállapodunk az alkalmazásra kerülő módszer(ek)ről és a folytatás mikéntjéről – milyen gyakran szükséges találkoznunk, előre láthatóan mennyi ideig – és elkezdjük a közös munkát.

Személyes célom az, hogy a hozzám fordulók rövid idő belül jobb és könnyebb életet tapasztalhassanak meg. Ezáltal teljesebb életet élve pozitív energiákkal járuljanak hozzá önmaguk és környezetük felemelkedéséhez.

Nap, mint nap elkötelezetten dolgozom célom megvalósításán. Hogy minél szélesebb körben lehetőségem legyen segíteni a klienseimnek, ma már lehetőség van a személyes tanácsadások mellett Skype-os tanácsadáson részt venni, akinek ez a forma jobban megfelel.

Várom szeretettel!

Kivonat

Már gyerekkoromban is szerettem a körülöttem levő emberekkel foglalkozni, segíteni nekik. Érdekelt az életük, a sorsuk, szerettem, ha jól érzik magukat testileg és lelkileg is.

Az évek alatt kineziológiát, reflexológiát, meridián masszázst, ericksoni hipnózist, spirituális választerápiát, elme-akupunktúrát, szupertudatos önfejlesztést és egyéb alternatív módszereket tanultam. Mai eszköztáram többféle kezelésből, terápiából áll, így mindig az adott kliens számára legelőnyösebb módszert tudom alkalmazni.

Személyes célom az, hogy a hozzám fordulók rövid idő belül jobb és könnyebb életet tapasztalhassanak meg. Ezáltal teljesebb életet élve pozitív energiákkal járuljanak hozzá önmaguk és környezetük felemelkedéséhez.

Árlista

Karácsonyi akció 30% kedvezmény december végéig a kezelések árából

Kineziológia, SSC, SVT, elmeakupunktúra (1.5 - 2 óra) 15000,-HUF
Reflexológia (1 óra) 6000,-HUF

Bejelentkezés

Németh Edit

Természetgyógyász

Németh Edit

+36-30-218-4353