1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Mézesné Hédi

Mézesné Hédi

Spirituális Választechnika Tanácsadó

Mézesné Hédi

Bemutatkozás:

Fiatal korom óta erős késztetést éreztem, hogy emberekkel foglalkozzam, hogy olyan területen dolgozzak, ahol mások segítségére lehetek. Sorszerű volt hát a találkozásom a Spirituális Választechnikával, mely által egy olyan világ nyílt meg előttem, amelynek létezését lényem legmélyén mindig is éreztem. Az SVT számomra nem csak egy módszer, hanem egyben válasz minden kérdésre, segítség minden helyzetre.

Hiszek abban, hogy minden okkal történik és az okok mögött ott vannak a miértek. Ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, legyen szó bármely területéről, fel kell tárunk az okokat és megválaszolni a miérteket, hogy szembe nézzünk problémánk valós gyökereivel. Ezeket a blokkokat fel kell oldanunk, hogy tovább léphessünk. Ugyanilyen fontos, hogy miután a lélek felszabadult a múlt terheitől, új alapokra helyezzük az életünket, vágyainkat, álmainkat. Ebben segít az SVT és még sok minden másban, a szeretet, az elfogadás és a megbocsátás nyelvén.

Ha bármely életterületen elakadást érzel, ha úgy érzed nem működnek a dolgok, hiába látod tisztán az álmodat, valami legbelül meggátol benne, hogy megvalósítsd, gyere el és engedd meg magadnak, hogy SZABAD LÉGY!

Árlista

Spirituális Választechnika 2 óra 13000,-HUF

Bejelentkezés

Mézesné Hédi

Spirituális Választechnika Tanácsadó

Mézesné Hédi

+36-20-534-9591