1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Homeopátia

Dr. Lantos Gabriella Zsófia

CEDH, CHE diplomás homeopata

Homeopátiás esetfelvétel és követés:

A homeopátia 220 éves tapasztalatokon nyugvó, gyógyulások ezrei által igazolt természettudomány és gyógyítói módszer.
A világon milliók használják, köztük tradícionálisan az angol, holland uralkodó ház tagjai.
Magyarországon is nagy múltra tekint vissza- a XIX. században virágkorát élte hazánkban- kiváló szakemberek vitték tovább és bővítették folyamatosan e gyógyítói tapasztalatokat.
Míg a hagyományos orvoslás a tünetek elnyomására, csillapítására törekszik, a homeopaták a tünetekkel dolgoznak- azokat megfigyelve tudunk megfelelő szert választani az előttünk megjelenő aktuális állapotra.
Amíg van tünet, addig képes megmutatkozni az életerő, addig működnek az öngyógyító folyamatok.

A klasszikus homeopátiás esetfelvétel a homeopata és a kliens első találkozása, ahol egy 2 órás beszélgetés során feltérképezem az illető aktuális testi, lelki, szellemi állapotát.
Megfigyelem gesztusait, mimikáját, alkatát, a különös, egyedi, feltűnő jegyeit, sajátságait, figyelek szóhasználatára, az élettörténetre-panaszaira, melyekre megoldást remél.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ki beteg és nála ez miképp zajlik, itt nem a betegség elnevezése számít.
A családi anamnézis, vagyis a nagyszülőkig felmenően előforduló betegségek segítenek meglátnom az adott ember betegséghajlamait, a hozott mintákat, élettémát.

Vallom, egy ember egy adott helyzetben, egy homeopátiás szer képéhez lehet leghasonlóbb állapotban, ennek megtalálása a feladatom.
Testre szabni, egyedivé tenni a hatást, a megfelelő hígítással es az adagolás meghatározásával tudom.
Minden szer letisztít és feltár rólunk egy újabb réteget, így a gyógyulás folyamán több szer képe mutatkozhat meg egymást követően- ez szerváltást is indokolhat adott esetben.

A homeopátiás kezelés szoros együttműködést, oda-visszajelzést kíván a homeopata és a gyógyulni vágyó között.
Fontos, hogy az illető ezentúl tudatosan figyelje magát: testi tüneteinek, lelkiállapotának változását, felmerülő emlékeit, felismeréseit, energiaszintjének, közérzetének, étvágyának, szomjának, hőérzetének alakulását.
Jegyezzen le minden újonnan megjelenő vagy a régmúltból ismerős, de már eltűnt tünetet, ha azok újra jelentkeznének.

E feljegyzések segítenek értelmeznem a szerre adott reakciókat, melyeket 3 hetente, a 45 perces esetkövetés soran beszélünk át.
Így tudom meghatározni a következő 3 hétre esedékes hígítását és adagolását az adott szernek, hogy minél finomabban, nagyobb hullámvölgyek megélése nélkül, majdnem észrevétlen, apró lépésenként történjen a gyógyulás.

A homeopata javaslatait érdemes megfogadni, mert a homeopátiás szerekben nagy erők rejlenek. Ha valaki indokolatlanul, túl nagy adagban vagy túl gyakran kapja egy szer számára szükségtelen energiáját, kialakíthatja magán a szer gyógyszerképét, mely mindaddig fenn fog állni, míg az illető el nem hagyja a szert.
Mivel ingerterápiáról van szó, fontos, hogy a szedés megkezdésekor, maga a homeopátiás anyag jelentse a szervezet számára a legerősebb, új ingert az életben.

Ezért nem javasolt ilyenkor életmódot váltani, diétába kezdeni. Folytatni kell a napi rutint, szedni az addig is alkalmazott gyógyszereket, étrendkiegészítőket- csak az egyéb dinamizált szerek ( homeopátia) szedésének kerülését kérem, a tisztábban átlátható gyógyszerkép miatt.
A kávé, mentol, alkohol, dohány elhagyása sem szükséges- amennyiben ez korábban az élet napi része volt, nagyobb inger lenne annak megvonása, mint a homeopátia megjelenése.
Amikor és amíg panasz- és tünetmentes valaki, természetesen nincs szükség már az individuális homeopátiás szer további adagolására, krónikus betegségek kezelése esetén azonban itt válik nélkülözhetetlenné a családi terheltség feloldása.
Végcélunk a teljes gyógyulás, mely homeopátiás értelemben az ember életében visszanyert szabadság: az önmagunkért vállalt felelősség, rugalmas hozzáállás a változó helyzetekhez, s a Lélek rendeltetesenek megfelelő kiteljesedés.
Kérdésével forduljon hozzám bizalommal.

Árlista

Klasszikus, krónikus homeopátiás esetfelvétel (120 perc) 20 000,-HUF
Esetkövetés (45 perc - 3 hetente szükséges, ha krónikus szert szed!) 10 000,-HUF
Klasszikus, akut esetfelvétel (60 perc) 15 000,-HUF

Bankártyás fizetésre nincs lehetőség!

Bejelentkezés

Dr. Lantos Gabriella Zsófia

CEDH, CHE diplomás homeopata

Dr. Lantos Gabriella Zsófia

+36-70-282-8184