1039 Budapest, Pozsonyi utca 32.  

Egészségfejlesztés

Dr. Makranczy Zsófia Eszter

Egészségfejlesztö és Insumed tanácsadó orvos

Bemutatkozás:

Mi az egészség? Sok definíciót találhatunk erre a kérdésre. Számomra az egész-ség a testi, leki egyensúlyt jelenti, mikor harmóniában vagyunk önmagunkkal és a mindenséggel. Egy dinamikus állapot, amit aktívan napról napra fenn tartunk az által, hogy figyelünk testünk jelzéseire és feltárjuk az egyensúly kibillenés mögött rejlö lelki okokat, traumákat, megváltozott élethelyzetböl adódó konfliktusokat stb. Ha éberek vagyunk arra, hogy mit tehetünk egészségünk fejlesztésért és egy harmonikusabb élet megteremtésért, olyan csodák jelenhetnek meg életünkben, amit elképzelni sem tudunk.

Kisgyermekkorom óta minden nap aktívan teszek az egészségemért. Rendkívül fontosnak tartom a betegségmegelözést, egészségfejlesztést. Holisztikus szemléletü orvosként fontosnak tartom, hogy egységben nézzük az embert. Több olyan technikát alkalmazok munkám során , amelyek túl mennek a tünetek kezelésén. A betegségek, konfliktusok, nehézségek okait tudjuk megszüntetni közösen a klienssel, ha erre készen áll. Évek óta keresek olyan önismereti technikákat, amikkel gyökeres változást lehet elérni viszonylag rövid idö alatt, hogy minél többeket tudjak hozzá segíteni az egészségesebb, harmonikusabb, boldogabb élethez.

Szeretettel fogadok mindenkit, aki készen áll a változásra.

A járvány ideje alatt dolgozó hösök
50 % kedvezménnyel vehetnek igénybe minden szolgáltatást 2020. december 31-ig.


Kedvezményezettek:
Egészségügyben dolgozók, Rendőrök, Takarítók, Tűzoltók, Mentősök, Szállítmányozásban dolgozók, Magyar Posta munkatársai, Kereskedelemben dolgozók, Vasutasok.

https://www.szepitsdahost.hu/adatlap/dr-makranczy-zsofia-314

Árlista

Wingwave coaching 16000,-HUF
Access bars vagy testkezelés 16000,-HUF
Facelift (energetikai ránctalanítás) 20000,-HUF
Test alkímiája kezelés 16000,-HUF
Kahi healing 16000,-HUF
Insumed 4 alkalmas bérlet 24000,-HUF

Bejelentkezés

Dr. Makranczy Zsófia Eszter

Egészségfejlesztö és Insumed tanácsadó orvos

Dr. Makranczy Zsófia

+36-30-520-4941